tirsdag, januar 02, 2007

God Jul og Godt Nytår


Så er Annas første jul og den første nytårs aften overstået. Juleaften var vi hos Farmor og Farfar. Anna var meget interesseret i juletræet med alle lysene og den blanke, skinnende pynt. Da hun blev lagt ned på gulvet styrede hun direkte hen til en gave og begyndte at hive i båndet. Det var selvfølgelig en af gaverne til hende - det havde hun læst på gavemærket. Hun smagte lidt julemad - dvs kartoffelmos med most and. Det kunne hun godt lide. Ris al'amanden kom dog ud igen. Det er sjovt, som hun ikke er glad for søde ting. Anna var med til at åbne de første gaver, men så måtte hun i seng. Hendes mor åbnede gladeligt alle resten af hendes fine gaver. Hun fik rigtig mange gode ting, og hun er glad for at lege med det hele. Meget af legetøjet er med lyd, meget til Farmands fornøjelse.
Juledag var vi hos Mormor og Morfar. Også en hyggelig dag, men ud på aftenen kunne vi godt mærke, at Anna var træt af indtryk og fremmede mennesker.
2. juledag gik turen til Hårlev. Bortset fra, at Anna ikke ville sove, så var det en god dag med lækker mad.
Så var der ro på indtil nytåret. Det virkede, somom Anna havde rigtig meget brug for, at der ikke skete noget som helst.
Nytårsaften fejrede vi sammen med Ulrik, Karina og Victor. Og hunden Sofus. Victor var syg, så han ville helst hænge hos mor Karina. Martin diskede op med en 10-retters menu, og til Sofus' store glæde tabte han det meste af sovsen på køkkengulvet. Børnene blev lagt i seng til sædvanlig tid, og mirakuløst sov de fra alt fyrværkeriet. Herligt, for så kunne forældrene slappe af og hygge sig. Det var så lidt en streg i regningen, at børnene var friske og veludhvilede kl. 8 nytårs morgen... Men, en rigtig hyggelig og god aften i godt selskab.