mandag, september 18, 2006

Babysvømning

Torsdag var vi til babysvømning for første gang. Det var rigtig sjovt for Anna, og rigtig hårdt for hendes mors armmuskler. Babyerne skulle plaske i vandet med benene, blive trukket gennem vandet på maven og på ryggen, flyde og "svømme" rundt efter nogle bolde. Flyde-delen var Anna ikke så god til, for når hun ligger på ryggen vil hun enormt gerne op at sidde. Det galdt også, når hun lå på ryggen i vandet. Så i stedet for at slappe af som alle de andre børn trak hun ihærdigt benene op mod hovedet, så numsen sank ned.
Efter svømningen var hun glubende sulten og meget, meget træt. Hun fald i søvn det sekund hun ramte autostolen, og så sov hun i to timer. Hun var faktisk så udmattet, at hun også sov ekstra meget dagen efter... Det er utroligt, synes jeg, for hun har jo ikke selv været fysisk aktiv. Det må virkelig have givet hende utrolig mange indtryk, der skulle fordøjes.
Det har haft en positiv effekt på hendes spisevaner - hun var som ovenfor nævnt utroligt sulten, og hun spiste virkelig længe. Det har hun ligesom taget til sig, så hun nu spiser ad 2-3 omgange med pause på ca. 10 min i mellem, og så går der ca. 2½ time før hun vil have mad igen.