mandag, maj 22, 2006

Den lille flæskegris

I dag var vi inde hos sundhedsplejersken for at blive tjekket. Anna har virket, somom hun havde meget luft i maven i de sidste par dage. Og i dag græd hun så mere eller mindre fra kl. 4 i nat til kl. 10 i formiddag. Så vi ringede til sundhedsplejersken, og så kom vi op på rådhuset for at blive tjekket.
Heldigvis var der ikke noget galt. Nu hører Anna til de mere sultne babyer, og så er det lidt svært for tarmsystemet at følge med. Derfor ser hun lidt oppustet ud, men det er altså helt normalt. Sundhedsplejersken mente, at Anna har grædt fordi hun har mærket, at vi var bekymrede. Og efter vi kom hjem har hun også bare sovet og haft det godt.
Hun blev også lige vejet. 4,5 kg. Sundhedsplejersken grinede af hendes tykke kinder... Men det skulle altså være helt normalt sådan at tage 500 g på om ugen.
Det betyder bare, at hun snart skal stoppes i str. 56 med et skohorn - i natdragter er vi gået over til str. 62. Så det er snart slut med at være i meget af det fine babytøj, vi fik, da hun blev født. Det er godt nok gået stærkt!

Et lille ps - vi har prøvet at give hende en sut. Det var ikke et hit. Den blev spyttet ud med det samme.

1 Comments:

Blogger Fon & Jesper said...

Tillykke med fødselsdagen i går Merete. Bedre sent end aldrig! Hvordan går det med dit nye heltidsjob som mor? Vi ser alle jeres billeder på jeres hjemmesider af Anna og hun ser da rigtig sød ud, men det var vi jo heller ikke i tvivl om.

Knus Fon og Jesper!

11:54 AM  

Send en kommentar

<< Home